Antal rum:
Antal m2:
Pris mdr. i alt:
Indskud:
Type:
Husdyr:
Vaskemaskine:
Cykelkælder:
Elevator:
Kælderrum:
Have:
Ældrevenlig:
Familiebolig:
Ungdomsbolig:
Handicapvenlig:

Ordforklaring


Den almindelige venteliste

Den almindelige venteliste består af pladser ordnet efter, hvornår du er blevet eller bliver skrevet op. Jo bedre plads på den almindelige venteliste jo lettere er det at få tilbudt en lejlighed. Det koster et opnoteringsgebyr på 200 kr. at blive skrevet op på den almindelige venteliste og herefter et årligt ventelistegebyr på 200 kr. for at blive på listen.

Oprykningsventelisten

Oprykningsventelisten er den interne liste, som du kan skrive dig på, når du ønsker at finde en anden bolig i Boligselskabet. Du kan være aktiv på oprykningsventelisten, når du er lejer og har boet i din bolig i mindst et år. Det koster et opnoteringsgebyr på 200 kr. og et årligt ventelistegebyr på 200 kr. for at blive på listen. Selv om du står på oprykningsventelisten, skal du betale det årligt ventelistegebyr på 200 kr. for at bevare din plads.

Opnoteringsgebyr

Opnoteringsgebyret betaler du, når du enten ønsker at skrive dig op på den almindelige venteliste eller som lejer ønsker at komme på oprykningsventelisten til en anden bolig. Det koster 200 kr.

Årligt ventelistegebyr

Det årlige ventelistegebyr betaler du for at bevare din plads på den almindelige venteliste og oprykningsventelisten. Det koster 200 kr.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Jeppe Schous Gade 11  |  7500 Holstebro  |  97 42 48 44    |  bolig@bssj.dk